zondag 27 oktober 2013

Fall Fashion Tips

De blaadjes aan de bomen kleuren weer rood en oranje, de dagen worden korter, de kachel mag meer aan en de warme chocolademelk is niet aan te voeren. Oftewel; het is weer herfst! Persoonlijk is de herfst een van mijn favoriete seizoenen. Ik vind het echt heerlijk om op een zonnige dag naar buiten te gaan en foto's te maken of op een regenachtige dag met een dekentje op de bank mijn favoriete soapseries te kijken. En het grootste pluspunt komt nog: we mogen weer shoppen voor een nieuwe collectie! Lees mee voor mijn fall fashion tips:)
 Eigenlijk is de zomer qua mode redelijk saai. Een jurkje of een rokje, een korte broek met een shirtje en een paar slippertjes. Herfst betekent accessoires, laagjes, laagjes, laagjes en niet te vergeten hippe laarsjes. Dat betekent echter niet dat je helemaal geen zomerkleding meer kan dragen! Een zomerjurkje in een neutrale kleur kan nog prima met een lang vest en een paar leuke boots eronder.


Herfst is de tijd dat we weer in lekkere warme truien mogen verschijnen! Unfashionable? Zeker niet, het ligt gewoon aan hoe je het combineert! Ga voor een sporty look, of combineer je trui met een leuke sjaal om het geheel wat op te leuken.


Het voordeel van de herfst is dat het allemaal vrij makkelijk kan. Waarschijnlijk draag je altijd hetzelfde topje bij die zwarte broek, en draag je dat ene bloesje alleen met dat rokje van de h&m. Stop! Combineer het eens met wat anders en je zal jezelf verbazen, een nieuwe look hoeft echt geen honderden euro's te kosten.Wil je echt in de trends verschijnen deze herfst? Ga dan voor (nep)leer, de lange jas, en kleding gemaakt van tweed (de bekende stof die Coco Chanel voor het eerste gebruikte). Helemaal hip wat betreft accessoires zijn de statement kettingen en grof gebreide wollen sjaals.


Wie fall fashion zegt, zegt ook fall beauty trends! Wat nog steeds helemaal hip (en makkelijk!) is, is de natural make-up look. Lekker makkelijk en puur. Voor deze look heb je alleen een bb-cream of foundation, een beetje blush, bruine mascara en eventueel een nude lipstick of lipgloss nodig.
Een andere grote trend zijn de donkere bijna bloedrode lippen. Een beetje vampy dus, perfect voor Halloween! Zorg wel dat je een tint rood pakt die bij je huidskleur matcht, en dat je de rest van je make-up rustig houdt.

Inspiratieloos? Zoek eens op 'fall fashion' op sites als tumblr, pinterest of andere blogs. Veel bloggers nemen rond deze tijd een herfsttag op, inspiratie genoeg dus!

Deze video is gemaakt door macbarbie07, ze laat hier een paar leuke inspiratietips op gebied van kleding, make-up en haar zien!

Tot slot wil ik nog zeggen, iedereen heeft zijn eigen smaak. Je kan pas stralen in je outfit als je er zelf blij mee bent. Dus als jij totaal niet houdt van de trends van nu, geen probleem, er is steeds meer ruimte voor nieuwe trends en ideeën. Dus waar jij eerst dacht het buitenbeentje op kledinggebied te zijn, ben je misschien wel het nieuwe stijlicoon!

Bron afbeeldingen: http://www.etiket.ca/blog/top-five-fall-2013-makeup-trends/ www.youtube.com en www.tumblr.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten