maandag 21 mei 2012

Gelukkig zijn!

Hoe vaak horen we wel niet: je moet gelukkig zijn. En als je dit koopt: blablabla... Tegenwoordig draait alles om gelukkig zijn. Gelukkig met jezelf, met je leven, met je carriƩre, met je vrienden met alles. Maar hoe je dan gelukkig moet worden..? Dat zeggen ze er niet bij!
Maar wat is geluk nou eigenlijk?
Is geluk als je de liefde van je leven vind en zorgt dat je hem nooit meer kwijtraakt? Of maakt het je juist ongelukkig omdat je dan nooit weet hoe je leven eruit zou zien met een ander?
Moet je gelukkig zijn als je voldoed aan alle schoonheidsidealen van de media? Als je volgens mensen 'knap' bent? Maar wat is knap nou eigenlijk? En moet je ongelukkig zijn als je er niet uitziet als alle anderen?
Is geluk populair zijn en een grote vriendengroep hebben? Of ben je dan juist ongelukkig omdat je nooit leert hoe je op je eigen benen moet staan?

Veel mensen zijn zo bezig met 'gelukkig' zijn dat ze vergeten dat ze eigenlijk al geluk hebben. Het zit in die kleine momenten die jouw leven speciaal maken. Wanneer je blij bent met kleine dingen, zul je geluk vinden en je gelukkig voelen. Maar niet als niks goed genoeg is.
Dus de eerstvolgende keer als iemand iets liefs tegen je zegt of als er iets leuks gebeurd, probeer te genieten van het moment! That's makes you happy;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten