donderdag 7 juni 2012

Maak je klaar voor de zomer!

Ondanks dat het lekkere weer nog even laat afweten, zijn we al aan het aftellen tot de zomervakantie. Of in ieder geval de zomer! Hier een paar klaar-voor-de-zomer-tips!
1. Wil je graag een mooi strak lijf als je dadelijk in je bikini op het strand ligt? Begin dan nu alvast met bijvoorbeeld buikspieroefeningen. Het liefst om de dag voor het beste resultaat. Met lekker weer kun je het ook gewoon lekker buiten doen, wordt je nog lekker bruin ook!

2. De eerste zonnestralen zijn vaak het leukst, maar ook het gevaarlijkst! Na een winter met weinig tot geen blootstelling van je huid aan de zon moet je niet meteen uren gaan zonnen, en zeker niet zonder je in te smeren. Zon liever vaker maar minder lang, dan is de kans op verbranding kleiner en blijft je huid ook langer bruin. Ook goede bescherming is in het begin belangrijk.

3. IJs, mmmm, zullen de meeste zeggen. Inderdaad, ijs is heerlijk. Maar wil je je mooie strakke lijf houden kun je ook een lekkere fruitsalade maken. Net zo lekker en fris als ijs, maar véél gezonder!

4. Je kledingkast verdient ook een zomer klaarmaak dienst. Ruim alles op en kijk na wat je nog echt nodig hebt voor deze zomer. Ga eventueel shoppen voor wat leuke extraatjes, maar kies voor makkelijk en budgetproof. Als je een dagje strand hebt wil je je niet de hele zorgen hoeven te maken om je oh zo duren schoenen die vies worden van het zeewater!
5. Plan alvast wat leuke dingen voor in je vakantie. Dan heb je iets om naar uit te kijken en weet je zeker dat je je niet gaat vervelen!

                                                      Fijne zomer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten